Simpel og skarp boligindretning med møbler fra House Doctor

Home / Blog / Simpel og skarp boligindretning med møbler fra House Doctor

Når det kommer til moderne boligindretning i de danske hjem, så er der en stilmæssig retning, der lige for tiden virkelig skærer igennem – nemlig den skandinaviske moderne stil, også kendt under den engelske betegnelse ”new nordic”. Den skandinaviske stil er ikke kun populær her, men har også fået godt fat i både Amerika og mange steder i Asien.

Og der er altså ikke kun det faktum, at denne stil har oprindelse i Skandinavien, der har gjort den så populær blandt danskerne. Det skyldes i højere grad, at denne form for boligindretning formår at fange en elegance og tidløshed, som ikke ret mange andre stilmæssige retninger kan indkapsle. Og det er noget, som vi skandinaver kan lide.

Lyse møbler i mørket

I Danmark og i vores nabolande er det koldt og mørkt i rigtig mange af årets måneder. Om vinteren og efteråret har solen ikke særlig meget magt, og det regner, sner og blæser. Vi er altså omgivet af mørke og grå farver, og derfor har vi lyst til at gå i en anden retning i vores hjem.

Det gør man, når man indretter ud fra den skandinaviske stil. Her er det nemlig lyse farver og naturens egne kvaliteter, der er i fokus. Hvid og lyse træfarver går således igen. Dermed ikke sagt, at de mørke farver ikke kan bryde med det hele. De er bare ikke dominerende.

House Doctor repræsenterer ny nordisk stil

Et rigtig godt eksempel på et firma, der producerer møbler til hjemmet i den ægte skandinaviske stil, er producenten House Doctor. På trods af det tyskklingende navn er House Doctor et dansk firma.

Og man kan godt se på det lækre udvalg af House Doctor interiør, at der er fokus på de ting, der kendetegner moderne dansk indretning. Det vil sige rene linjer, minimalisme, kvalitet og smukke, små detaljer. Her kommer tips til nogle af de fine møbler, som man kan finde fra dette firma.

Indret kontoret med møbler fra House Doctor

Vil man gerne indrette et flot kontor, hvor man ikke kun kan arbejde, men også nyder at være, så er det en god idé at vælge at indrette med nogle møbler fra House Doctor. Her er der flere forskellige elementer, som man kan vælge mellem.

For eksempel er et House Doctor skrivebord en rigtig god tilføjelse til ethvert kontormiljø. Disse skriveborde brillerer ved at være helt enkle i designet, så de blender perfekt sammen med de andre møbler i rummet. Samtidig er alle materialerne af høj kvalitet, og denne type af bord kan holde længe.

Gør stuen skøn med vitrineskab og reol

Men også når det kommer til hjemmets nok vigtigste rum, stuen, kan House Doctor levere kvalitet og lækkert design inden for møbler. To sikre klassikere er blandt andet et House Doctor vitrineskab og en House Doctor reol. Disse lækre møbler forskønner ikke kun stuen, de er også praktiske.

House Doctor forhandles en række steder, men det er nemt at finde møblerne fra denne forhandler på internettet. Her er der flere gode sider, hvor produkterne sælges – blandt andet siden Likehome, hvor man kan finde alt fra diskrete lamper til smukke tekander i stentøj.