Find en efterskole på Fyn med en eSport-linje

Home / Blog / Find en efterskole på Fyn med en eSport-linje

Det kan i nogles ører lyde næsten skørt, men det er det slet ikke. Mange unge spiller i dag på diverse konsoller, og derfor er det også helt naturligt, at der bliver oprettet linjer, der har fokus på netop eSport. Det ses blandt andet på forskellige efterskoler på Fyn. Du er måske en af dem, som synes, det er virkelig fedt at spille online med venner og andre spillere fra hele verden. Så hvorfor ikke blive bedre til at spille Counter- Strike og forstå spillet, samtidigt med at der bliver sat fokus på sundhed og fysisk træning.

En efterskole giver dannelse og personlig udvikling

Det er virkelig sundt at gå på efterskole, det giver ny viden, personlig udvikling og en masse værktøjer i rygsækken, som kan være nyttige senere i livet. Det gælder uanset, hvilken linje du vælger at kaste dig over. Det er dog særligt gældende, hvis du vælger en esports-linje på eksempelvis en efterskole i Middelfart. Samarbejde, kommunikation og taktiktræning er nemlig her alle elementer, som du vil lære om, og som du kan bruge på uddannelse såvel som arbejde.

Derudover så opstår der oftest et unikt fællesskab mellem efterskoleelever, som deler interesser. Du vil derfor ikke være alene om at synes, at Counter-Strike er fedt. Det vil andre også, og det giver en god referenceramme til at starte en samtale og et venskab. Få undervisning i efterskole eSport, og oplev ligesindede, der også brænder for gaming.

Tro det eller ej – eSport er kommet for at blive

Selve eSport er det seneste stykke tid steget voldsomt i popularitet. Derfor er det nu også muligt at gå til eSport som fritidsaktivitet. Ligesom andre sportsgrene så kræver det træning at blive god til et spil, så hvorfor ikke træne i et helt år på efterskolen. Det er helt sikkert en sportsgren, som er kommet for at blive.