Vælg luksuriøse items frem for fast fashion

Home / Blog / Vælg luksuriøse items frem for fast fashion

Fast fashion præger vores samfund, og det betyder, at der er mulighed for at købe rigtig meget tøj til meget få penge. Dog er det hverken det valg, der er bedst for miljøet, bedst for din bankkonto eller bedst for din stil.

Det mest moderigtige valg er faktisk primært at investere i luksuriøse items som blandt andet dem fra Marni.

Hvem er Marni?

Modehuset Marni er kendt for fantastiske printede og farverige tøjkollektioner. De har siden 1994 haft en helt speciel indflydelse på modeverden, og de er et af de mærker, der kan skabe pieces i stil med den, der ses i fast fashion items, men i god kvalitet og med et mere tidløst touch. Derfor giver det god mening at investere i tøj fra Marni, hvis du er vild med stilen.

Marni trunk bag – den perfekte håndtaske til hverdag og fest

Marni har skabt en helt fantastisk trunk bag, der findes i mange forskellige farver. Du finder deres Marni trunk bag i sort, men du finder den også i brun, grøn og blå og i udgaver, hvor farver kombineres og skaber spil i taskens udseende.

Den ikoniske og populære Marni trunk bag egner sig helt perfekt til utroligt mange forskellige outfits samt både til hverdag og til fest. Den er af en helt igennem fantastisk kvalitet, så du kan beholde og bruge den i mange år frem, og så er den tidløs, så den også vil følge moden.

Hvis du vil have en moderigtig taske i god kvalitet, der bliver ved din side de næste mange år frem, så vælg en Marni trunk bag – du vil ikke fortryde det.

Marni sandal – et banebrydende øjeblik for mærket

Foruden deres farverige og printede kollektioner, så har de også i mange år været fast inventar i modebilledet for deres ikoniske fodformede sandaler og trunk bags. Sandalerne har været på markedet i mange år, og der findes utroligt mange modeller fra andre mærker, der er inspirerede af denne type. De sidder komfortabel på foden og følger, men når du går, så du kan gå længere i dem end du blandt andet kan i en Birkenstock.

Marni sandalen er af en helt fantastisk kvalitet, der gør den ekstra lækker at se på og have på – bestemt et godt valg til sommerens varmere måneder.