Sådan vælger du den rigtige børneseng

Home / Blog / Sådan vælger du den rigtige børneseng

Skal dit barn have ny seng? Eller skal I beslutte jer for, hvilken børneseng jeres kommende barn skal sove i? Dit barn skal selvfølgelig sove dejligt, så du ligeledes forhåbentligt kan få nogle rolige nætter. I denne artikel kan du finde alle svar til, hvordan du vælger den rigtige børneseng til dit barn.

Hvor stor seng skal jeg købe til mit barn?

Til den lille baby er det bedst, hvis du har en børneseng, hvor der er høje sider, så barnet ikke falder ud. Det kan både være en vugge eller en tremmeseng. Vuggen har dog en kortere levetid, da de fleste børn vokser ud af vuggen efter et halvt år.

En tremmeseng er ofte lidt større i liggemålet, og det betyder, at de fleste børn vil kunne sove i en tremmeseng fra de er helt små til cirka 3-årsalderen. Herefter vil de fleste børn selv kunne kravle ud af tremmesengen om natten. Når barnet er cirka 3 vil en juniorseng eller en almindelig enkeltmandsseng være en god mulighed.

Hvordan sikrer jeg mit barn om natten?

Er det vigtigt for dig, at dit barn er helt sikker under søvn, så kan du vælge en kvalitetssikret børneseng. De fleste senge til helt små børn har høje sider, så dit barn ikke falder ud om natten. Derudover kan du investere i en babyalarm, så du hører, hvis dit barn vågner om natten. I dag kan du også få babyalarmer med video, så du også kan tjekke, at alting er i orden.

Hvor kan jeg købe en børneseng?

Du kan købe dit barns seng mange forskellige steder. Der er selvfølgelig forskellige møbelbutikker, der også forhandler senge til børn. Dog vil udvalget oftere være begrænset, når du besøger en almindelig møbelbutik. Du kan altid besøge en børnebutik kun med børnemøbler, men det kan være dyrt.

Online kan du finde mange forskellige muligheder i flere prisklasser. Det kan være lettere at vurdere de forskellige løsninger, når I indretter børneværelset. På https://manis-h.dk/produkter/bornesenge har de et bredt udvalg af forskellige senge til både de allermindste og lidt større.

Vælg en anderledes seng til dit barn

Mange børn elsker, når deres møbler har et særpræg. Det kan være en flot kommode i en klar farve eller en børneseng, der adskiller sig fra en normal. Når barnet er i stand til selv at kravle op ad en stige til en seng, kan en højseng give dit barn flere hyggelige huler. En køjeseng kan også blive nødvendig, hvis pladsen bliver trang og endnu et barn melder sin ankomst.