Gør hjemmet personligt med wall stickers og meget andet

Home / Blog / Gør hjemmet personligt med wall stickers og meget andet

Man kan godt vælge at indrette sit hjem i spartansk nordisk stil, som man ser afbilledet i alle indretningsmagasinerne. Det kan dog være svært at vise særligt meget personlighed i den slags indretning, og er det trods alt ikke det, som indretning er for? Medmindre du virkelig synes, at den simple, sort-hvide stil virkelig repræsenterer dig og din familie, kan det godt være, at du skal prøve et finde et andet og lidt mere hjemligt udtryk i indretningen. Et hjem skal trods alt gerne være et sted, hvor man kan leve, rode og føle sig tryg, og det kan betyde vidt forskellige ting for vidt forskellige ting.

wallstickerMal væggene- eller bare en

Det er dog vigtigt at huske, at man selv med forholdsvist få penge og lidt tid sagtens kan gøre sit hjem personligt. Det kan for eksempel være, at man vælger at indrette stuen med møbler fra den lokale genbrug eller med ting, man har arvet. Det siger i hvert fald om noget en ting eller to om, hvem der bor i det hjem.

 

En anden nem ting man kan gøre, er at male. Det kræver nemlig bare en bøtte maling i jeres yndlingsnuance og en smule tid, og så har man i den grad et personligt hjem. Hvis I ikke er så modige, hvad den slags angår, kan i starte med at farve soveværelset eller et andet lidt mere privat rum i huset. Hvis i falder for nuancen, kan I jo så senere begynde at male andre rum i samme farve eller måske endda helt andre farver. Mange gør også bare det, at de maler en kontrastvæg i for eksempel køkkenet, hvilket virkelig kan give et rum eller sågar hele huset en smule kant og liv. Mange bliver overraskede over, hvor fint det kan se ud med en grøn kontrastvæg, selvom alle andre vægge er hvide. En grøn kontrast vil selvfølgelig passe særligt godt ind, hvis man i forvejen har mange grønne planter til at stå.

Wallstickers til alle sammenhænge

En lidt simplere måde at sætte sit præg på hjemmets vægge, som også hurtigere kan laves om igen i tilfælde af fortrydelse, er wallstickers. Wallstickers er nemlig lige præcis hvad det lyder som: Kæmpestore klistermærker, der kan sættes på væggen. Sådan er par kan nemlig virkelig også sige noget om, hvem der bor i hjemmet. Wall stickers kan nemlig afbillede alt lige fra søde tegneseriefigurer til jeres yndlingscitat fra en bog, film eller sang. Hvis I har et ordsprog eller lignende, som i særlig grad beskriver jeg som familie, kan det selvfølgelig også være det, der skal op at hænge. Fordi mange wallstickers har et lidt legende og barnligt udtryk, er mange af den opfattelse, at de kun hører til på børneværelserne. Det er dog langt fra tilfældet, og man kan også sagtens finde wallstickers, der passer ind i en mere raffineret kontekst. Tag bare et kig på https://smartstickers.dk/, hvor du kan finde et bredt udvalg.