Sådan få du den perfekte sommerferie på Djursland

Home / Blog / Sådan få du den perfekte sommerferie på Djursland

Elsker du naturen og mangler et sted at tage hen til sommer? Så bør du og din familie tage af sted på campingtur til Djursland, hvor der er smæk for skillingen hvad angår aktiviteter for både børn og voksne til lands, vands og i luften. Fjellerup campingplads på smukke naturskønne Djursland ligger lige ud til stranden, så I kan bade i det reneste havvand og tage solbad i det hvideste sand til enhver tid. Derudover er der masser aktiviteter til både dem, der elsker sport og at bevæge sig og til dem, der elsker kultur og at søge inspiration fra lokalområderne. På denne måde bliver der plads til alle på ferien, store som små!

Tag familien med

Det at tage på camping er meget populært blandt danskere, netop fordi vi har masser af naturskønne områder, og fordi det er lettilgængeligt for alle, især børnefamilier. Når vejret er godt i Danmark i sommerhalvåret, behøver man ikke at bruge alle sine penge på en ferie langt væk for at kunne slappe af og nyde sin ferie. I stedet kan man spare ved blot at pakke sin bil med campingudstyr og tage af sted med resten af familien. Det er kun endnu bedre, hvis den campingplads, man skal bruge, allerede er udstyret med række aktiviteter, hvor hele familien kan være med, og hvor ingen føler sig udenfor. Når man holder campingferie et nyt sted, er der også rig mulighed for at udforske lokalområdets kulturhistorie og for eksempel besøge de lokale museer.

Aktiviteter for alle

Uanset om man som campist gerne vil have en række udfordrende aktiviteter ved hånden hele tiden eller man foretrækker at tage den med ro og prioritere hyggen, er det en god idé at vælge en god og billig campingplads, som har en bred spændvidde af aktiviteter. På denne måde kan man vælge mellem, det man gerne vil lave i løbet af sin ferie og dermed tilfredsstille hele familien. Der skal nemlig være plads til alle på ferien! Så er der både noget for dem, der elsker at vandre i naturen eller cykle meget langt og dem, som hellere vil hygge ved at se en film på en stor skærm. På denne måde er det også lettere at vælge, hvad man gerne vil lave sammen som familie, uanset om det er at bage snobrød ved bålet, lave drager, spille badminton eller noget helt fjerde.