Har du brug for at få opbevaret ejendele i kortere eller længere tid?

Home / Blog / Har du brug for at få opbevaret ejendele i kortere eller længere tid?

Står du et sted i livet hvor du har behov for at kunne opbevare nogle ting i en periode, så er en isoleret container sagen, specielt hvis du har ting der ikke kan tåle kulde, og ikke mindst kondens, hvilket kan være elektronik eller tøj.

Men du kan også bruge en isoleret container til at gemme byggematerialer, hvis nu du er ved at bygge om eller til derhjemme.

En anden fordel for dig er at du kan få containere i forskellige størrelser, som gør at du kan få plads til at gemme lige præcis det du har behov for, uden at bekymre dig om at løbe tør for plads.

Indvendigt har containerne en beklædning der betår af OSB-finér, og selve isoleringen består af 50 mm rockwool, og skal det være rigtig fornemt, så kan du mod et beskedent tillæg vælge el, lys og varme inden i containerne.

Isolerede containere kan bruges til mange formål

Nu er det ikke rart at tænke over, men hvis vi forestillede os at du oplevede ting som brand eller vandskade derhjemme, som krævede enten at du flyttede eller skulle kunne gemme dine ting i en periode udenfor, så er en isoleret container et glimrende valg, i og med at dine ting kan flyttes nemt, de er sikrede imod både tyveri og skader, og du kan komme nemt til dem.

Den mest normale standardcontainer er en 20-fods, hvor de indvendige mål er 226 cm x 220 cm x 572 cm, hvor rumfanget er 29 m3, og gulvarealet er 12,8 m2, men du kan også godt vælge den store løsning med en 40-fods, her er der masser af plads til opbevaring, hvor du får et massivt rumfang på hele 67,6 m3, og gulvarealet er 28,3 m2, det er nærmest på størrelse med en 1-værelses lejlighed, selv om det ikke anbefales at tage bo i en over længere tid, så kan det være en løsning på den korte bane.

Men det behøver ikke være til brug for opbevaring af ting, du kan også vælge at indrette et kontor eller et værksted i en isoleret container, så du ikke behøver bruge en del af din beboelse til formålet, og selv kan bestemme hvor længe det skal bestå.

Hvis nu du ikke skal bruge så meget plads, eller hvis det sted den skal stå ikke er ret stort, så kan du gå ned i en 10 fods, hvor rumfanget er 15,8 m3, og gulvarealet er 5,9 m2.

Uanset hvor du bor i landet kan du få leveret en isoleret container, lige ind over hegnet eller hækken, og du kan både købe og leje en, så du kan operere med både midlertidige og permanente løsninger, alt efter hvad der passer dig.