Dit vigtigste møbel til kontoret

Home / Blog / Dit vigtigste møbel til kontoret

Har du tænkt over hvad dit vigtigste redskab er på kontoret? Det er naturligvis dit skrivebord!

Det kan godt være du tager for givet at det står der, og har måske altid gjort det, men hvad nu hvis du en dag dukkede frem, og det ikke var der, så ville det godt nok være en underlig arbejdsdag.

Skrivebordet er uden tvivl den vigtigste del af indretning, og derfra al anden indretning bliver lavet efter, men der er absolut nogle ting du selv kan gøre for at gøre arbejdsdagen så god som muligt.

Det kan også være du skal arbejde hjemme, helt i en periode eller delvist i fremtiden, hvilket kræver at indretningen passer til dig.

Den bedste indretning af kontorpladsen

Dit skrivebord er blot en ting du skal tage i betragtning, men når det er på plads, så skal du tage en del andre ting under overvejelse når arbejdspladsen skal indrettes. For det første skal du sidde godt ved bordet, det giver nemlig ikke sig selv, men det kræver først og fremmest at du finder en behagelig stol du kan sidde i ved bordet, men den skal også støtte din ryg, så det handler altså ikke kun om at få det fedeste design. Det er noget der specielt er en vigtig ting hvis du sidder og arbejder i timevis, eller som alternativ spiller en del, måske efter arbejdsdagens ende. Bordet skal i udgangspunktet være både praktisk og pænt, det skal kunne hæves og sænkes, der skal være god plads til at du kan udføre arbejdet, der skal være skuffer til opbevaring, især hvis du skal arbejde.

Det er noget andet hvis du bruger til det gaming eller til hobby, så kræver det ikke helt så meget plads. Du skal kunne se hvad du laver, derfor skal belysningen være i orden, hvilket kræver en god bordlampe, eller måske flere af dem hvis det er et stort bord.

Der er mange skriveborde at vælge mellem

Hvis du er i gang med at lede efter et skrivebord, men stadig ikke er helt sikker på hvad det skal være, så fjern blikket fra skærmen og lav en liste over hvad der er vigtig for dig, kig listen igennem igen og vælg så nogle borde der opfylder alle dine kriterier. Slutteligt er der designet, som gerne skal passe ind i den øvrige indretning, hvilket vil sige både farve og udførelse skal være en del af noget større. Men det skal måske også være sådan, at det er nemt at gøre rent både ved og under bordet, så der skal ikke være for mange plader, stænger eller kabler du kan falde over.

Så gør arbejdet ordentligt og vælg det rigtige fra starten, det bliver du glad for i længden.