Gør klar til fest med de rigtige festartikler

Home / Blog / Gør klar til fest med de rigtige festartikler

Skal du holde fest – og vil du gerne sørge for at din fest bliver en af de bedste fester hele året?

Der er massere af ting, du kan gøre, for at din næste fest, hvad enten det er en bryllupsfest, fødselsdagsfest, barnedåb eller noget helt andet, bliver super fed. Vi vil her i denne artikel give dig et par gode råd til, hvordan du gør din fest uforglemmelig.

Find dit tema og rigtige festartikler

Én af de vigtigste ting, hvis din fest virkelig skal stå ud, er at have et tema, og følge det til dørs igennem hele festen. Her er mulighederne uendelige, og du kan være lige så kreativ som du vil. Hvis du har brug for et par eksempler, så har de fleste nok været til en udklædningsfest før, 70’er-fest eller noget i den retning. Du behøver selvfølgelig ikke vælge noget, som du allerede kender til. Hvis du kan komme op med din egen originale idé, så gør endelig det.

Når du har fundet dit tema, så er det ved at være til at finde festartikler, som matcher. Prøv foreksempel at kig efter festartikler på Jasminasfest.dk – der er et stort udvalg af artikler til alle mulige forskellige fester.

Lad være med at arrangere festen helt selv

Allier dig med din partner, din søster eller din bedste ven, og få hjælp til at arrangere festen. For det første er der tid og muligvis penge at spare. Samtidig bliver det hele også meget mindre stresset, og du har mere overskud til at sørge for at hele festen kommer til at spille.

Du kan fx høre din drink-ekspert-ven, som vi alle har en af, om de ikke kunne tænke sig at lave en lækker og special velkomstdrink til alle gæsterne. Sørg for at få dette med på invitationen, så folk rigtig begynder at glæde sig.

Det kan også være at din mor eller bage-glade søster kunne tænke sig at lave en rigtig lækker dessert eller snack til festen.

Planlæg en fornuftig menu

Alle dine retter behøver ikke ligne noget fra et madprogram med professionelle kokke. Hvis du absolut vil have noget fancy på menuen, så hold dig til én, MAX to, ting som er svære. Resten bør du holde simpelt og nemt. Du kommer til at stresse i allerhøjeste grad på selve dagen, hvis du står og skal bøvle med 4-5 forskellige svære retter, som du aldrig har lavet før.

Hvis vejret er til det, så kan det være en god ide at få tændt op i grillen. Det ender med at du ikke selv behøver lave noget, fordi halvdelen af mændene til festen automatisk vil flokkes om grillen, og begynde at vende og dreje alle tingene. Og så er der bare heller ikke noget bedre end grillstemning til en fest.

 

Husk at noget af det vigtigste her også er erfaring. Så du skal ikke være bange for at holde en ny og endnu bedre fest, hvis du synes den første var en lille smule mislykket.

God fest!