Gør familielivet nemmere med elektroniske hjælpemidler i hjemmet

Home / Blog / Gør familielivet nemmere med elektroniske hjælpemidler i hjemmet

Moderne børnefamilier har nok at se til. I dag er det helt normalt, at både far og mor arbejder fuldtid eller mere, mens børnene tilbringer dagene i daginstitutioner. Det er ikke mange timer, man ser ungerne i hverdagene, og derfor gælder det om at få mest muligt ud af tiden med dem. Det er dog heldigvis muligt at få lidt mere tid til fami

 

lien ved at lade elektronikken klare de huslige pligter. Herunder får du et par forslag til, hvordan du kan spare tid i hverdagen med elektroniske hjælpemidler i hjemmet.

vaskemaskine test

Læs en vaskemaskine test inden køb 

I mange børnefamilier kører vaskemaskinen mere eller mindre konstant. Der genereres virkelig overraskende meget vasketøj med små mennesker i huset. Hvis du føler, at du bruger uhensigtsmæssigt meget tid på at vaske tøj, bør du måske overveje at udskifte den gamle vaskemaskine. De nyere modeller har hurtigprogrammer, der vasker tøjet rent på næsten ingen tid. Mange nyere modeller har desuden store tromler, så du kan vaske endnu mere tøj ad gangen og dermed spare tid. Hvis du har små børn i huset, eller bare personer med sart hud, kan det også være en fordel med en maskine med et hygiejneprogram. Med sådan et program sørger maskinen nemlig for at fjerne alle sæberester og stort set alle bakterier fra tøjet. Uanset hvilke behov jeres nye vaskemaskine skal kunne dække, bør I kigge på vaskemaskine test, inden I køber ny maskine. Med en vaskemaskine test, er I godt klædt på til at finde den helt rigtige maskine til jeres behov og økonomi.

Lad robotten klare støvsugningen

Støvsugning er en huslig pligt, der bare stjæler alt for meget af din dyrebare tid. Tid som du i stedet kunne bruge med din familie. Hvis du har små børn, er det sikkert ikke engang nok kun at støvsuge én gang om ugen. Det bliver altså hurtigt til rigtig meget spildtid i løbet af en uge. Heldigvis kan elektronikken også komme dig til hjælp her. En robotstøvsuger kan nemlig klare støvsugningen, mens du er på arbejde. Så slipper du ikke bare for at bruge tid på at støvsuge. Du kommer også hjem til et rent gulv efter en lang arbejdsdag. Og en ekstra bonus er, at robotstøvsugere ofte kommer ind i hjørner og kroge, som vi ellers ikke lige får støvsuget så grundigt. 

Køb en opvaskemaskine og få mere tid til familien

Støvsugning er ikke den eneste huslige pligt, der stjæler uhensigtsmæssigt meget af din dyrebare tid. Det samme gør opvasken. Hvis du ikke allerede har en opvaskemaskine i køkkenet, så bør du skynde dig ud og investere i én. I stedet for at spilde en masse tid på at stå alene i køkkenet og vaske op, kan du nu nøjes med at skylle af. Herefter klarer opvaskemaskinen det hårde arbejde, og du skal bare tømme den, når den er færdig. Den tid du sparer på opvasken, kan du i stedet bruge sammen med din familie. Og som en lille bonus, bruger en opvaskemaskine faktisk mindre vand, end du gør, når du vasker i hånden. Så det er jo ren win-win.