Er du træt af fejl i udbetalingerne?

Home / Blog / Er du træt af fejl i udbetalingerne?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hele tiden er nødsagede til at holde øje med vores lønudbetalinger og dermed også hver måned gå vores lønsedler grundigt igennem. Det er noget, vi alle steder får anbefalet, således det sikres, at vi får den løn, som vi har tjent ind.

Dog er det ikke alle, der gør det, og derfor stoler de blindt på de tal, som der hver måned bliver skrevet på sedlerne. Og det er ærgerligt – der kan nemlig være mange fejl. Og ofte er der én god grund til fejlene.

Det er menneskeligt at fejle, men det koster ressourcer

Og det er, at der er mange arbejdsprocesser, når det kommer til blandt andet tidsregistrering, som der foregår manuelt. Det betyder, at der er mange, der finder blyant og papir frem, når de skal registrere deres tid, og de forskellige kragetræer og glemte minutter kan være med til at gøre en stor forskel på ens lønseddel. Når der er tale om manuelt arbejde, er den generelle chance for fejl også større – det er jo menneskeligt at fejle.

Vil du gerne spare på ressourcerne?

Derfor sker der ofte sådanne fejl. Og det er ærgerligt, idet der så er behov for, at der er flere, der hele tiden skal have revideret i deres lønsedler. Det er noget, der kræver flere ressourcer. Og derfor bliver det hurtigere et mere krævende arbejde, end det egentlig bør være, når det kommer til tidsregistreringen. Derudover er det også et stort ansvar for de forskellige medarbejdere, som hele tiden er tvungne til at holde styr på deres tider og skrive det ned, som der foregår.

Brug et elektronisk system på tidsregistrering

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at det er ved at være tid til, at du tager et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med tidsregistrering, der foregår mere automatisk.

Lyder det spændende? Så bør du tage et kig på en online side som surfway.dk, hvor du netop finder et program udviklet til at gøre selve tidsregistreringen på dit job mere overkommeligt, let og effektivt. På den måde bliver det hurtigere for alle at komme gennem deres registrering, og der vil også fremgå langt færre fejl, når det hele foregår i et elektronisk system.

Når det hele skal foregå let, effektivt og smart

Systemet kan downloades, og derefter vil alle have let mulighed for at tilgå det til de ting, der skal registreres. Det kan være alt fra ferie og kørsel til udlæg, og derfor er det også et program, der kommer til at rumme mange data, der efterfølgende hurtigt kan trækkes ud og dermed udgøre den del af lønsedlen, som der er behov for. Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide, og vil du gerne spare på ressourcer og tid, således dine medarbejdere bliver mere effektive, og der ikke skal rettes fejl så ofte? Så bør du tage et kig online allerede idag på dine muligheder for at gøre brug af et automatisk system til tidsregistrering.

Det bliver ikke meget lettere end med en app

Og frem for at skulle huske på de forskellige registreringer for eksempel til at arbejdsdagen er ovre, kan de forskellige ting tastes direkte og med det samme ind i programmet. Det foregår for eksempel via en app, som der kan ligge på alle medarbejderens arbejdstelefoner. Lettere kan det næsten ikke blive, og det er helt sikkert også noget, som dine medarbejdere vil takke dig for. Det er derfor også en investering i større arbejdsglæde at få et elektronisk system til tidsregistrering.