Blækpatroner er nemt at købe på nettet

Home / Blog / Blækpatroner er nemt at købe på nettet

Når det er tid til at skifte blækpatroner, er der ikke andet at gøre, end at skynde sig at få det gjort. Det er ærgerligt at have en printer man ikke kan bruge til at stå. Alt for mange får ikke købt blækpatroner. Man glemmer det, det er for besværligt, eller man kan ikke finde ud af hvilke patroner der passer til printeren. Men sådan behøver det ikke være! Her får du et par gode råd til at købe blækpatroner, så det hverken er besværligt eller dyrt. 

Gode råd – når du skal finde nye blækpatroner

Det første du skal gøre er, at finde ud af, hvilke patroner der passer til printeren. Modelnummer og navn finder du i printerens manual. Det kan også være, at det står på de gamle patroner der er i printeren. Har du ikke manualen i fysisk form, kan du finde den på nettet. Med navn og nummer på printeren går du på google og søger efter manualen. De fleste manualer ligger på nettet i pdf.form. 

Når du har fundet modelnummer på blækpatronerne, er du klar til at finde en forhandler. Her skal du bruge lidt tid og research-skills. Det er nemlig ikke altid de første på google, der er de billigste eller bedste. Så brug lidt tid på at kigge rundt og se hvad du kan få for pengene. Eventuelt kan du bruge en prissammenligner til at finde den billigste forhandler. 

Når du har fundet et par billige forhandlere, skal du undersøge om de har fået gode eller dårlige anmeldelser. Leveringstid og produktets stand ved levering, samt modtagelse af klager og reklamationer, er gode indikatorer at kigge efter, når du ser anmeldelserne igennem. 

Hvis en forhandler har fået meget dårligere anmeldelser, skal du nok ikke købe hos dem, selvom deres priser er lave. Så kan det i mange tilfælde bedre betale sig at give lidt mere, men undgå problemer. 

Før i tiden var der mange der anvendte refills til blækpatroner, men det kan ikke rigtig betale sig længere. Der er chance for at print kvaliteten bliver dårlig, og det er besværligt med selve påfyldningen. Endvidere kan man i dag finde virkelig gode tilbud på blækpatroner, så der er heller ikke rigtig penge at spare. 

 

Opsumering – køb af blækpatroner

Følger du disse enkle, men gode fif, kan du hurtigt og nemt finde nye blækpatroner til din printer på nettet. Kort sagt skal du:

1 – Finde printerens manual frem (eventuelt på google), heri finder du blækpatronernes modelnummer. 

2 – Finde en forhandler på nettet. 

3 – Undersøge om forhandleren er til at stole på og leverer til tiden. 

4 – Undgå refills.

Nu er du klar til at købe blækpatroner på nettet. Et sidste godt råd er, at købe mere end et parti når du bestiller. Så har du til næste gang du løber tør, og du skal ikke hele møllen igennem, med manual, research, bestilling og afventning af post. Det kan især være kærkomment hvis du printer meget – eller hvis du har en ældre printer, som potentielt kan være svær at finde blækpatroner til. God fornøjelse.