At finde den perfekte gave til hende kan være smykker

Home / Blog / At finde den perfekte gave til hende kan være smykker

Alle kan godt lide smykker. Kvinder i alle aldre. Gamle, unge, store, små, formede, stærke, tynde og så videre. Alle elsker smykker. Om det handler om at dække sig selv til i så meget man nu kan, eller om det handler om at bære så lidt som overhovedet muligt, så er smykker noget alle kan lide. Ja selv mænd. Smykker til mænd er også ved at blive en stor ting. Men nu skal det handle om de perfekte smykker til hende. Hvad skal man gøre her? Hvor skal man gå hen? Hvad skal man købe? Hvad skal det være?

Smykker kan gøre alle glade. Så hvorfor skulle hun være anderledes?

Smykker er fede. Og det er de fordi de er noget andet. Smykker er ikke noget, nogen har brug for, for at overleve. Det er ikke ligesom jakker, som man næsten skal have på, for ikke at fryse til døde om vinteren. Eller sko, som beskytter dine fødder mod alt form for farer på jorden. Nej, smykker handler om at vise sig selv frem. Det handler om at vise hvem man er, igennem det man bærer. Det gør man måske allerede i forvejen med alt det andet man skal have på. Men som sagt, smykker er noget andet. Smykker er ikke livsnødvendige. Og derfor er de cool.

Smykker er noget som kan føles som en overdrivelse. Det kan føles unødvendigt. Men det er jo også der du finder dig selv. Finder ud af, hvem du virkelig er. Hvad du virkelig er lavet af. Hvad du virkelig kan lide at lave. Hvad du i virkeligheden kan lide at have på. Hvordan du i virkeligheden kan lide at vise dig selv frem. Vi får alle at vide fra barn af, at vi skal huske at tage vores jakker på udenfor. At vi skal smøre flyverdragten op. At vi skal gøre ditten og datten. Men der er ikke nogen, som fortæller os, at vi skal huske at gå med vores smykker, ellers dør vi. Det får vi ikke at vide. Det kan kun du fortælle dig selv.

Kender du en anden person?

Og det er lige netop derfor smykker er så personlige. De viser hvem vi er, under alt det praktiske. Selv hvis vi ikke går med smykker, viser det også noget om vores karakter. Dem som ikke går med, kan ikke lide sådan noget. Så er du en praktisk person, som ikke lever i overflød!

Og det er nemlig her udfordringen kommer ind. Især hvis man skal købe et smykke til en anden person. Du skal virkelig vide, at du kender denne person ind og ud. Ellers kommer du aldrig til at købe det rette smykke. Så der personen en som elsker at vise sig selv frem, eller har de det okay med at stå i hjørnet? Skal det være de store øreringe, de mange ringe, eller skal det være det mere neutrale armbånd sammen med de små øreringe? Dette valg siger meget om en person. Derfor kan du ikke vælge alt for forkert!