ID armbånd, vær sikker på ferien

Home / Blog / ID armbånd, vær sikker på ferien

Id armbånd kan være en stor hjælp, hvis I skal på ferie med små børn. Det giver ekstra tryghed og gør, at selv om I befinder jer i udlandet, hvor der tales andre sprog, så findes der hjælp, hvis I skulle komme væk fra hinanden.

Små børn har små ben, men der betyder på ingen måde, at de er langsomme. Derfor er der også altid art over feltet, når familien er på ferie. Hvad enten det er herhjemme eller i udlandet, så er det rart at have en ekstra forsikring, hvis uheldet skulle være ude og jeres pode forvilder sig ud på eventyr alene.

Praktisk og let at bruge

ID armbånd er en hurtig, billig og yderst effektiv måde at sikre dit barn mod at blive væk. De fine armbånd i gummi sidder godt om armen uden af stramme og kan holde til både ture i havet og poolen. Ud over det, så findes de i en lang række flotte og børnevenlige farver, der gør dem sjove for de små at have på.

Selve informationen bliver indgraveret på en plade i rustfrit stål, der sidder på armbåndet. I kan selv vælge, hvad der skal stå og på den måde sikre jer, at det bliver præcis den information I ønsker. Det bliver ikke meget lettere eller mere praktisk, når nu ikke man kan sætte en mikrochip med GPS på sit barn.

ID armbånd i alle aldre

Det er selvfølgelig ikke kun de små, der kan have glæde af armbåndene, for de kan i ligeså høj grad bruges af voksne mennesker i alle aldre.

Det kan i ligeså høj grad bruges af dem, der ønsker at give tryghed til deres pårørende. Alle kan rammes af uheld, men med et ID armbånd kan de pårørende let og hurtigt kontaktes og en eventuel korrekt behandling kan gives.

I tilfælde af diabetes eller allergier kan armbåndet være en regulær ’life saver’ og spare både dig og behandlerne for mange bekymringer.

De smarte armbånd passer til alle størrelser og kan tilpasses din personlige stil idet du helt selv kan vælge, hvad der skal stå på og, hvordan det skal skrives. Brug det som en accessory, der passer til uret eller din yndlingssweater.

Det behøver ikke kun at være dine informationer eller pårørendes telefonnumre, hvorfor ikke slutte af med dit yndlingscitat eller motivation.

ID armbånd til motionisten

De mere spændende og adrenalinsusende fritidsinteresser har vundet stort ind på danskerne. Vi er vilde med at dyrke ekstremsport som mountain bike eller andre udfordrende sportsgrene.

Det er både sjovt og spændende – men det er også farligt – hvilket måske er en af grundene til at vi danskere er så vilde med det.

Med et ID-armbånd giver du dig selv en ekstra sikkerhed, hvis du falder og mister bevidstheden eller måske bare ikke kan kommunikere. Nummeret på din partner kan gøre, at du får en hånd at holde i meget hurtigere og, at din familie ikke skal bekymre sig unødigt, hvis de ikke hører fra dig.

Fordi armbåndet er fremstillet i gummi og med en god, solid lukning, så kan det holde til alt det du udsætter det for på turene gennem skov og krat. Det kan holde til både vand, sved og mudder uden at miste  sine indgraveringer eller gå i stykker. Derfor er det også et oplagt valg, hvis du gerne vil bruge det som forsikring, når du skal ud og afprøve en ny rute eller render ind i et ordentligt regnskyl på vej ned af de stejleste skråninger.