Hold gang i dine Apple enheder med reparationer

Home / Blog / Hold gang i dine Apple enheder med reparationer

Vi har vores iPhone på os stort set alle døgnets minutter. I baglommen, hånden og på køkkenbordet. Derfor kommer ens iPhone også tit på gale veje og ender i større og mindre ulykker. Men husk at disse skader kan repareres og ikke er ensbetydende med man skal skifte enheden ud. Du kan endda få garanti på de dele der skiftes ud.

Få skiftet skærmen hurtigt og nemt

De fleste har prøvet at smadre skærmen på deres iPhone. Langt de fleste gange er det hele skærmen er bliver knust og ikke bare en enkelt flænge. Derfor er det også ofte nødvendigt at fikse den indenfor ret kort tid, da den nærmest er ubrugelig med så ødelagt en skærm. Det samme gælder også for en iPad.

 

Står du netop i denne situation og skal have ordnet skærmen på din iphone, så er der hurtig og billig iPhone reparation i Aarhus og Randers. Disse steder kan man også få en nem iPad reparation. For det er også ret svært at se serier, lave skolearbejdet eller andet hvis hele skærmen er knust.

Forlæng nemt din iPhones liv med et år

Et andet problem der ofte opstår med stort set alle typer af iPhones er at batteriet på et tidspunkt ikke virker så godt længere. Men i stedet for blot at kassere telefonen fordi den ikke længere holder så godt på en opladning, så få et batteriskift. Med en iPhone batteriskift vil du igen kunne nyde fuld gavn af hver opladning og derfor nemt lægge et ekstra år til din iPhones levetid.

 

Hvilket overtid nemt kan spare en en hel del penge. Fordi hvert skift af iPhone holder det længere på grund af et ekstra batteri skift. Nogle gange gør det også at man lige kan udskyde købet af en ny iphone indtil den næste nye model er på markedet.