Her er de områder, man får behandlet med botox

Home / Blog / Her er de områder, man får behandlet med botox

Overvejer du også, om der er et sted, som du skal have behandlet med botox? I dag er der flere og flere, der vælger at få botox, og det kan man godt forstå! Når man får en behandling med botox, så kan man nemlig få et helt fantastisk resultat. Men hvor er det egentlig, at man normalt bruger botox henne? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Få det i bekymringsrynken

Der er mange, der vælger at få botox i deres bekymringsrynke. Dette kalder man de linjer, som med tiden danner sig mellem øjenbrynene, fordi man har gået og rynket på brynene. Det er svært at lade vær med, og det kan være endnu sværere, når solen skinner, og det er lyst udenfor. Når man behandler med Botox, så lammer man musklerne omkring det område, der behandles. Det betyder, at du ikke kan rynke brynene i 6-12 måneder efter behandling. Der er mange, der får denne behandling om sommeren.

Du kan få det i panden

Det er også meget populært at blive behandlet med botox i panden. Her kan der med tiden opstå horisontale rynker, og det er ikke alle, der bryder sig om dem. Du kan holde din pande glat og smuk, hvis du får behandlet området med botox.

For meget tandkød når du smiler?

Man kan faktisk også bruge botox til at formindske ens tandkødssmil. Det kan være, at du selv er træt af, hvor meget man kan se af dit tandkød, når du smiler. Her det muligt at give botox over læben, så læben ikke ”flyver” så højt op, når du smiler.

Du kan få det til smilerynkerne

Det er jo på en måde fedt, at der er bevis på, at man har smilet igennem livet. Det er bare ikke alle, der er vilde med de linjer, man får omkring øjnene, som også kaldes for smilerynker. Dette er også nogle, som du kan behandle med botox. Så er det ikke længere muligt for din hud at folde sig sammen på samme måde, når du smiler. Skal du have botox et sted?