Er du glad for din iPad? Så er du ikke den eneste

Home / Blog / Er du glad for din iPad? Så er du ikke den eneste

Den efterhånden meget populære iPad kom første gang på markedet i marts 2010. Allerede på 80 dage solgte denne ny tablet over 3 millioner eksemplarer og i andet kvartal i 2010 havde Apples iPad 95% markedsandel på markedet for tablets. Dette skyldtes selvfølgelig at der blev udgivet et rigtig godt produkt, som blev taget rigtig godt imod af forbrugerne. I dag er der stadig rigtig mange brugere af iPad, hvor den populære tablet er udgivet med sin 7. generation. Når man har noget godt, skal man også passe på det, og selvfølgelig få det repareret, hvis det går i stykker.

En reparation af iPad er meget billigere end en ny iPad

Hvis du ejer en iPad, så bruger du formentlig denne til både at tilgå de sociale medier, tage billeder af familien, kalenderaftaler og eventuelt arbejde eller skole. Derfor er det også meget uheldigt, hvis ”hele dit liv” pludselig forsvinder, hvis denne går i stykker. Rigtig mange tænker straks på udgifterne, hvis der skal investeres i en ny iPad, der hurtigt løber over 3.000 kroner i kostpris.

Hvis uheldet er ude, kan du dog i stedet overveje at anvende en hurtig effektiv iPad reparation i Vejle eller anden større by, hvor du til væsentligt billigere penge, kan få din gamle iPad sat i stand. Herefter kan den sagtens bruges et godt stykke tid igen uden problemer. Ofte kan du endda få foretaget din iPad reparation, mens du venter, så du kan få den med hjem igen allerede samme dag. Det er endda uden, at du først skal bestille tid til reparationen.

Når du får foretaget en iPad reparation af et professionelt værksted, så gælder der ligesom ved køb af ny iPad, at du får 2 års garanti på de reparationer, der er udført. Det betyder altså, at hvis du får udskiftet din skærm, så har du hele 2 år, hvor denne skærm går under garantien igen.