Disse behandlinger kan hjælpe dig til at opnå en større tilfredshed med dit udseende

Home / Blog / Disse behandlinger kan hjælpe dig til at opnå en større tilfredshed med dit udseende

”Skønhed kommer indefra” – Sådan lyder et gammelt ordsprog, som naturligvis stadig gør sig gældende i dag. Det er selvfølgelig det indre, der tæller, men hvis man ikke er tilfreds med ens udvendige udseende og konstant går og tænker over, hvordan man ser ud, så kan det være rigtigt svært at være sit allerbedste jeg.

Heldigvis findes der i dag en uendelig mængde af behandlinger, som har potentialet til at hjælpe én til at opnå en større kærlighed til sig selv. Hvis du er ked af nogle af aspekterne af dit udseende, så læs med herunder og bliv klogere på hvilke behandlinger der muligvis kan hjælpe dig.

Permanent hårfjerning

Hvis dette kunne være en relevant behandling for dig, så kan du læse mere om permanent hårfjerning i København her

Uønsket hår vækst kan være en ting, som kan være til stor gene for både for mænd og kvinder. Heldigvis findes der i dag metoder, hvor man med laserbehandlinger fjerner hår, som man ikke ønsker at have på sin krop. Laser hårfjerning er helt smertefrit, og det er dermed også muligt at bruge metoden som en hårfjerner i ansigtet.

Til at skabe den permanente hårfjerning bruges en SHR hårfjerner. SHR står for ”Super Hair Removal” teknologi, og det er en meget effektiv måde at fjerne uønsket hårvækst på. SHR-maskinen kan som sagt bruges til hårfjerning på mænd såvel som på kvinder.

Få mere fylde med fillers

Hvis man derimod går og er rigtig ked af, at man f.eks. har tynde læber eller dybe rynker, så er det måske en kosmetiske behandling med såkaldte ”fillers”, som man skal prøve at undersøge. Dette er en injektionsbehandling, hvor disse fillers bliver sprøjtet ind i huden på et sted, hvor der mangler noget volumen.

Fillers kan dermed gøre ens læber større og mere markerede, eller man kan bruge dem til at fylde huden ud, hvis man har en tendens til at få dybe rynker. Fillers er en meget populær kosmetisk behandling, da man som regel vil kunne se ændringerne med det samme.

Se altid frisk ud med permanent makeup

Rigtig mange kvinder føler, at de ikke kan forlade deres hjem, hvis ikke de har makeup på, da de ikke føler dem præsentable nok. Det er selvfølgelig helt okay ikke at bruge makeup, men det kan være rigtig svært, hvis man føler, at man bliver nødt til det.

Brugen af makeup er dog sjældent sundt for ens hud, såvel som det optager rigtig meget af ens tid. Derfor kan permanent makeup være en løsning, hvis man alligevel lægger makeup hver dag.

En af de mest populære former for permanent makeup er at få tatoveret ens bryn. Dette foregår på den måde, at ens bryn bliver tegnet/tatoveret op med en ultratynd nål, hvormed man opnår en effekt af, at ens øjenbryn bliver mere symmetriske og tydelige.

En anden populær form for permanent makeup er at tatovere en mørk kant langs øjet, sådan at det ligner, at man altid her eyeliner på. På denne måde kan man spare sig selv for en masse tid foran spejlet.