Derfor bør du vælge eg til din træbordplade

Home / Blog / Derfor bør du vælge eg til din træbordplade

Står du og skal til at bestille en ny træbordplade hjem, så du kan få et helt nyt spise- eller sofabord inde i stuen? Men er du i tvivl om hvilken træsort, du skal købe træbordpladen hjem i? Hvad med at prøve med en flot eg?

Læs mere her om hvorfor du bør vælge eg som træsorten til din nye træbordplade og hvor du kan få fat i det.

 

Et massivt træ

Eg kan fås i mange forskellige flotte farver og nuancer, så der er rigeligt med muligheder for dig til at tilpasse bordpladen dit eget hjem. Med en flot eg kan du stadigvæk indrette dit hjem præcis som du vil og efter den stil du ønsker.

Det gode ved eg er, at du samtidig får en god eg træbordplade, som kan holde til lidt af hvert. Eg er et meget massivt stykke træ og er en robust træsort, som har en lang levetid. Hvis dit spisebord for eksempel er et sted, hvor der ikke kun bliver indtaget måltider, men hvor børnene også sidder og laver lektier, maler i deres malebøger eller hvor du selv sidder og hygger med en god morgenkaffe i ny og næ, så skal det gerne være lavet af et materiale, som kan holde til det meste. Træbordpladen er trods alt en som der bliver brugt meget ofte og den skal derfor gerne kunne tage imod en del slid og forbrug.

 

Hvor finder du træbordplader i eg?

Du kan selvfølgelig være heldig og bare lige smutte ned i den nærmeste håndværkerbutik og spørge, om de har noget ekstra egetræ liggende til en bordplade. Mange får fat i alle deres håndværkerindkøb på den måde. Men problemet er, at du jo så lige pludselig står med et transportationsproblem. Efter eg er så robust som det, så er eg også et meget tungt materiale at slæbe rundt på. Og hvis du ikke lige har en stor trailer eller musklerne til at slæbe rundt på en stor massiv træbordplade i eg, hvad gør du så?

Spar dig selv for besværet med transporten og bestil i stedet din bordplade hjem fra nettet. Langt flere indkøb bliver i dag foretaget over nettet, så hvorfor ikke også købe din bordplade her? Du kan finde mange gode sider på nettet, der gør selve indkøbet nemt og overskueligt for dig. Ofte vil de også have en del gode råd og fif, som de kan give dig med på vejen under dit indkøb af en træbordplade i eg.