Den mest effektive behandling for ludomani

Home / Blog / Den mest effektive behandling for ludomani

Elsker du at spille og gamble, men har du tabt en del penge, og føler du nu, at dit spil er ude af kontrol? Så kunne det lyde som om, at du lider af ludomani, og at du er blevet spilafhængig. Det er du slet ikke ene om. Der er flere og flere, der får konstateret ludomani, så det er bestemt ikke noget, du skal være flov over. Det kræver blot en smule hjælp, så du kan komme af med din spilafhængighed. Først og fremmest skal du selv indrømme, at du gerne vil have hjælp. Du kan indrømme det overfor din familie, så de kan hjælpe dig, eller du kan tage sagen i egen hånd. Det er helt op til dig, da det jo er dit problem.

Du kan få effektiv behandling for ludomani på et behandlingscenter, så du er omringet af professionelle, der kan hjælpe dig, og som kan sikre, at du ikke falder i. Det er en god idé at blive behandlet i et behandlingscenter, så du stopper hurtigt, og så du altid har fagfolk omkring dig til at hjælpe dig igennem det hele.

Sådan finder du ud af, om du er spilafhængig

Elsker du at spille, men er du ikke helt sikker på, at du lider af ludomani? Så er der nogle bestemte tegn, du kan holde øje med, så du kan blive helt sikker. Hvis du før har prøvet at stoppe med at spille, men du bare ikke har kunnet, og når du prøver at stoppe, så bliver du irriteret. Hvis du spiller for at genvinde et beløb, du har tabt, og du lyver omkring hvor meget du spiller overfor dine venner og familie. Hvis du ikke selv kan løse dine økonomiske problemer, der er kommet af dit spil, og hvis du spiller med større beløb for at få mere spænding. Hvis du kan nikke genkendende til bare nogle af disse faktorer, så kunne det godt tyde på, at du har en spilafhængighed.

Din spilafhængighed kan faktisk resultere i andre former for afhængighed, såsom alkohol og stoffer, da der er i det fysiske spilmiljø ofte, er alkohol og stoffer involveret, når man spiller. Derudover kan det give dig en masse følelsesmæssige symptomer, såsom angst og depression, som kan føre til selvmordstanker. Så det er ret alvorligt, og det er vigtigt, at du gør noget nu for at få hjælp.

Sådan får du hjælp til at stoppe med at spille

Kan du godt selv se, at du har brug for hjælp, inden du mister for mange penge, og inden det fører til et større misbrug? Så er det bare med at sige, at du har brug for hjælp. Du kan starte med at snakke med din familie og dine venner, som helt sikkert vil gøre alt for at hjælpe dig. På den måde får du en masse støtte til at få hjælp, som vil gavne dig helt vildt. Det kan virkelig betyde meget, at du har støtte fra både dine venner og din familie, fordi så giver det dig en ekstra motivation til at få hjælp og til at stoppe med at spille, fordi du ved, hvor meget det betyder for dine venner og din familie.

Det er ikke nemt at stoppe med at spille, men det bliver meget nemmere, hvis du får hjælp fra dine venner, familie, en supportgruppe og hvis du får den rette behandling i et behandlingscenter. På den måde får du hjælp fra professionelle fagfolk, som har hjulpet mange før dig, og som kan sørge for at give dig de rigtige redskaber til at stoppe din ludomani.