Bliv stor på de sociale medier

Home / Blog / Bliv stor på de sociale medier

Har du ikke også drømt om det? At være kendt og være talepunktet af andre menneskers samtaler. Fremmede mennesker, som aldrig har mødt dig og faktisk ikke kender dig, men føler at de gør, fordi de følger med i dine opdateringer på de sociale medier. De føler de får hele din hverdags historie og derfor er dine bedste venner, selvom i aldrig har mødt. Hvis dit svar er ja, så læs med her og hør, hvordan du kan få succes på de sociale medier.

Du skal gøre det for dig selv

Hvorfor kan det være vigtigt at være stor på de sociale medier? Til sidste ende, så er de sociale medier der jo kun, så vi kan følge med i vores venners liv. Der er intet større over det. Hvor vigtigt kan din bedste vens baby billeder virkelig være? Men det er nemlig lige det. Folk følger med i kendtes sociale medier, så de føler sig som en del af deres vennekreds. Det føles som om du er en aktiv deltager i den kendtes liv. Men så kommer spørgsmålet til den anden ende af samtalen; hvorfor vil så mange mennesker gerne være kendte på de sociale medier og have venner, de aldrig kommer til at møde?

Der kan være mange svar, til hvorfor folk sigter efter at være store på de sociale medier. Det kan være et spørgsmål om genkendelse. Man vil gerne have at andre ved hvem man er, for så kan føle sig tilfreds med, at man er blevet bemærket i verdenen. Man har haft indflydelse. I dette tilfælde er det en opmærksomheds ting. Man søger den form for opmærksomhed.

For andre handler det om penge. Der er nemlig en masse muligheder for sponsorer og andre former for indtægter gennem de sociale medier. Der er hjemmesider som YouTube og Facebook, som betaler deres influenser direkte og så er der andre steder som Instagram, hvor man får det meste får indkomst gennem sponsorater, som giver dig penge for at bruge deres produkter i dine opslag. I bund og grund handler det hele om reklamer. Man får penge for at lave reklamer for firmaer. Derfor er de sociale medier til en vis grad kontrolleret af firmaer. Det er også derfor det er så attraktivt for folk at blive en influenser på de sociale medier, fordi der netop er så mange penge involveret.

Så findes der selvfølgelig også blot dem, som bare synes det er sjovt at ligge ting op på de sociale medier og leder efter flere følgere, da det er federe at ligge ting op, hvis der er flere som ser det. Til alle tre typer er der gode chancer for popularitet, da der ikke er så mange filtrer man skal igennem, før ens indhold kommer op på medierne. Og de er for det meste gratis at ligge noget op.

Boost dine følgerer

Men hvordan gør man det så? Hvordan bliver man stor på de sociale medier? Hvordan får man mange følgerer? Hvordan garanterer man det? Det simple svar er jo, at man bare skal give folk opslag, som de gerne vil have og som de finder underholdende og gerne vil have mere af. Men det er jo meget nemmere sagt end gjort, så hvad kan man ellers gøre? Ja man kan da betale sig til det, selvfølgelig. Så hvordan foregår det? Det kan være på flere forskellige måder. Man kan betale for robot følgere. Man kan betale for en større rækkevide, så flere folk bliver notificeret om dit indhold. Eller man kan betale folk direkte til at følge dig. Dette kan være dyrt, men du kan tjene det hele tilbage igen.