Bedste bryllupslokationer i Danmark

Home / Blog / Bedste bryllupslokationer i Danmark

Det er altid spændende og begivenhedsrigt at skulle giftes. Der er mange ting, man skal overveje og forholde sig til – herunder eksempelvis menu, gæster og lokation. Det kan især være svært at vælge, hvor den store bryllupsfest skal holdes med familie og venner. Læs med herunder og få mere information om, hvilke lokaler, der er bedst til bryllupsfester.

Skrøbelev Gods

En af de smukkeste lokationer i Danmark er uden tvivl Skrøbelev Gods. Den smukke herregård ligger på Fyn, og byder blandt andet på smuk natur, romantiske værelser og lækker mad. Dette er uden tvivl et helt specielt sted at blive gift. Inkorporer eksempelvis den lille, fine bryllupssti eller nabokirken til godset. Der er mange forskellige muligheder i forhold til bryllup på Skrøbelev Gods.

Sonnerupgård Gods

Ønsker du landidyl blandet med romance? Så er det med sikkerhed Sonnerupgård Gods, du skal vælge som bryllupslokation. Her finder du hele fire forskellige selskabslokaler, som alle er egnet til en bryllupsfest af højeste kvalitet. Derudover er der på Sonnerupgård Gods en helt speciel, magisk stemning, som med sikkerhed vil tilføre et helt specielt element til din bryllupsfest. Uanset hvad du vælger, vil både du og dine gæster blive grebet af den dejlige stemning på Sonnerupgård Gods. Undersøg gerne de mange menu muligheder – måske vil du blive overrasket over, hvor stort udvalget er på Sonnerupgård Gods!

Hindsgavl slot

Søger man følelsen af overdådighed og luksus, er Hindsgavl slot med sikkerhed et besøg værd. På Hindsgavl slot finder du ikke kun smukke værelser til overnatning, men også yderst smukke og detaljerede selskabslokaler til bryllupsfesten. Hos Hindsgavl slot er alle ønsker opfyldelige, og personalet vil uden tvivl gøre alt i deres magt for, at bryllupsfesten bliver helt unik og fantastisk for både brudeparret og gæsterne.

Boltinggård Gods

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du holde dit smukke bryllup på Boltinggård Gods. Her er der ingen tvivl om, at du finder den mest romantiske og rolige stemning i hele Danmark. Hos Boltinggård gods bliver hvert enkelt bryllup skræddersyet til brudeparrets ønsker og behov. Du kan derfor være helt sikker på, at alle dine ønsker bliver opfyldt.